Hoe deel ik sjablonen met mijn team?

Geschreven door Squire Support

Laatst bijgewerkt 4 maanden geleden

Werk effectiever samen door uw succesvolle sjablonen beschikbaar te stellen aan al uw collega’s binnen de praktijk.

1. Bekijk uw persoonlijke sjablonen

Voordat u een sjabloon kunt delen, moet u naar uw eigen sjabloonomgeving gaan.

  • Navigeer in de zijbalk naar de pagina Sjablonen.

  • Hier ziet u een lijst met alle sjablonen die u hebt aangemaakt.

  • Klik op de specifieke sjabloon die u met uw collega's wilt delen.

2. Wijzig de deelstatus

Standaard zijn nieuwe sjablonen alleen zichtbaar voor u. U kunt dit herkennen aan de statusmelding bovenaan.

  1. Kijk bovenaan het scherm, direct naast de naam van je sjabloon.

  2. U ziet de tekst "Privé voor mij".

  3. Klik op deze tekst. Er verschijnt een menu met de optie om dit te wijzigen in "Delen met team".

  4. Zodra je deze optie selecteert, wordt de sjabloon onmiddellijk zichtbaar en bruikbaar voor al je teamleden in hun eigen Squire-omgeving. Je kunt op deze pagina controleren wie je teamleden zijn en hoe je ze kunt toevoegen of verwijderen.